Wedstrijdverslagen

din

12

feb

Goud voor Lieke Muller bij het NK meerkamp voor A-junioren

lieke muller hoogspringen

Bij de Nederlandse Kampioensschappen Meerkamp (indoor) in Apeldoorn heeft Lieke Muller een gouden medaille behaald. De niet geheel fitte Henderyke Wonink werd verdienstelijk 7de bij de B-junioren.

De dag begon voor beide meiden zeer goed, ze liepen beiden een persoonlijk record op de 60m horden. Lieke sprong vervolgens een p.r. bij het hoogspringen(1.75m) en had meteen een grote punten voorsprong op haar naaste concurrentes. Henderyke behaalde ondertussen 5.16m bij het verspringen.

Beide dames waren wat minder tevreden over hun kogelstootprestaties. Na het kogelstoten moest Henderyke hoogspringen en evenaarde haar p.r. van 1.60m, helaas tikte ze de lat op 1.63m er net af met haar onderbenen. Lieke kreeg problemen met haar verspringaanloop, maar sprong uiteindelijk toch nog naar een p.r. van 5.16m.

Tot slot moesten ze nog een 800m lopen, niet het meest favoriete onderdeel van de meerkampsters.Ook hier behaalde Lieke weer een nieuw p.r. en Henderyke bleef goed in de buurt van haar naaste concurrentes.

Het was een lange, vermoeiende dag voor de meiden, maar ze gingen met een zeer voldaan gevoel naar huis.

Laatst aangepast op dinsdag, 12 februari 2013 13:18
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5