don

06

jun

Trainingsweekend Mila’s Bakkeveen
Nieuws

groepsfoto trainingskamp mila bakkeveen

In het weekend van vrijdag 31 april tot en met zondag 2 juni zijn we met het hele Mila team op trainingskamp geweest in Bakkeveen. Het grootste deel van de groep werd vrijdag ontvangen met luide dubstep muziek. Met deze groep zijn we het kamp gestart met een leuke fotoduurloop. We renden naar plekken die op de foto’s stonden. Naast het hardlopen was het rugbyen een van de favoriete bezigheden dit kamp. Dit konden we perfect doen op het veldje naast onze kampeerboerderij.  

Laatst aangepast op donderdag, 06 juni 2013 10:55
Lees meer...
 

woe

24

apr

Zeer geslaagde clinic 'Wedstrijdvoorbereiding'
Mededelingen

Myrte Goor, top-meerkampster, verzorgde zaterdag 6 april een leerzame clinic rond het onderwerp wedstrijdvoorbereiding.

Met leuke voorbeelden en veel zelfwerkzaamheid heeft ze de aanwezigen zeker aan het denken gezet over HUN wedstrijdvoorbereiding in de week ervoor, de dag ervoor en de dag zelf.

Voor iedereen die de informatie (nog eens) wil nalezen is de presentatie in .pdf formaat beschikbaar.

Laatst aangepast op woensdag, 24 april 2013 19:33
 

din

12

feb

Goud voor Lieke Muller bij het NK meerkamp voor A-junioren
Wedstrijdverslagen

lieke muller hoogspringen

Bij de Nederlandse Kampioensschappen Meerkamp (indoor) in Apeldoorn heeft Lieke Muller een gouden medaille behaald. De niet geheel fitte Henderyke Wonink werd verdienstelijk 7de bij de B-junioren.

De dag begon voor beide meiden zeer goed, ze liepen beiden een persoonlijk record op de 60m horden. Lieke sprong vervolgens een p.r. bij het hoogspringen(1.75m) en had meteen een grote punten voorsprong op haar naaste concurrentes. Henderyke behaalde ondertussen 5.16m bij het verspringen.

Beide dames waren wat minder tevreden over hun kogelstootprestaties. Na het kogelstoten moest Henderyke hoogspringen en evenaarde haar p.r. van 1.60m, helaas tikte ze de lat op 1.63m er net af met haar onderbenen. Lieke kreeg problemen met haar verspringaanloop, maar sprong uiteindelijk toch nog naar een p.r. van 5.16m.

Tot slot moesten ze nog een 800m lopen, niet het meest favoriete onderdeel van de meerkampsters.Ook hier behaalde Lieke weer een nieuw p.r. en Henderyke bleef goed in de buurt van haar naaste concurrentes.

Het was een lange, vermoeiende dag voor de meiden, maar ze gingen met een zeer voldaan gevoel naar huis.

Laatst aangepast op dinsdag, 12 februari 2013 13:18
 
Uitnodiging clinic 'Wedstrijdvoorbereiding'
Nieuws
woensdag, 27 maart 2013 21:43

Datum en tijd
Zaterdag 6 april van 10 tot maximaal 12 uur

Locatie
Willem Alexander Sportcentrum (Instituut voor sportstudies)
Zernikeplein 17, Groningen

We merken het deze week aan den lijve: het voorjaar komt er weer aan. Ben je de wintertrainingen goed doorgekomen? Dan komt nu de mooie tijd er weer aan. Niet meer trainen in het donker en in de kou, maar zo langzamerhand richting de korte broek en chille zomeravonden……

Laatst aangepast op donderdag, 11 april 2013 15:24
Lees meer...
 

woe

06

feb

Trainersteam MILA: Bjorn gaat, Chiljen komt
Mededelingen

chiljen nieuwe trainer mila team

Het was al even bekend, Bjorn van der Schaaf verlaat het MILA talentteam en wordt trainer bij Team4Mijl. Een promotie voor Bjorn, een welgemeende felicitatie waard.

Een aderlating voor het talentteam. De vraag was: wie gaat naast Jesper de trainingen verzorgen? Gisteren werd duidelijk dat voormalig stagier bij het talentteam MILA Chiljen Velvis (foto) de nieuwe trainer wordt.

Chiljen is voor de MILA atleten en atletes geen onbekende. Hij liep al stage bij het talentteam. Hij is een verdienstelijke midden en lange afstand loper bij Team4Mijl. Hij gaf ook looptraining bij ATC'75. Chiljen is enthousiast over zijn nieuwe 'job' en gaat direct aan de slag. De wat meer coördinerende taken die Bjorn uitvoerde gaan voorlopig naar Jesper, zodat Chiljen zich geheel kan wijden aan de trainingen en coaching bij wedstrijden. Chiljen gaat de komende drie weken de trainingen samen met Bjorn verzorgen. Na het NK indoor Junioren neemt hij het stokje over.

Het bestuur van Groningen Atletiek en het bestuur van TopAtletiek Groningen heten Chiljen van harte welkom en wensen hem heel veel succes.

Laatst aangepast op woensdag, 06 februari 2013 17:42
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 13