zon

10

jul

7 medailles op NK junioren
Nieuws

Vrijdag, zaterdag en zondag 8, 9 en 10 juli heeft in Alphen aan den Rijn het NK Junioren plaatsgevonden. Er deden namens Groningen Atletiek 18 atleten mee. Een paar van die atleten kwamen ook op het podium. Er werden 7 medailles mee naar Groningen genomen, waarvan zes behaald door een atleet van Topatletiek Groningen.

Goud was er voor Eva Reinders en Louise Taatgen, allebei A junioren. Eva behaalde met kogelslingeren een afstand van 59.88 meter. Een nieuw Nederlands Jeugdrecord!!. Louise Taatgen behaalde met hinkstapspringen een afstand van 11.82 meter.

Zilver was er voor Tessa den Heijer op de 3000 meter. Zij behaalde een tweede plaats als C-er bij de B junioren met een tijd van 10.29.44. Erg knap, dat beloofd wat voor de toekomst. Niek Blikslager won na een spannende race zilver op de 1500 meter bij de junioren B met een tijd van 4.03.37.  Tenslotte won ook Eva Reinders een zilveren plak bij het kogelstoten met een afstand van 14.29 meter.

Brons was er voor Nora Ritzen bij het verspringen bij de A junioren met een afstand van 5.49 meter.  Louise Taatgen behaalde haar 2e medaille met kogelstoten met een afstand van  13.19 meter.

Laatst aangepast op maandag, 11 juli 2011 11:30
Lees meer...
 

maa

27

jun

Dames senioren kampioen
Nieuws

Een groot aantal atleten van ons talentteam heeft dit jaar meegedaan met de seniorencompetitie van Groningen Atletiek. Jarenlang heeft Groningen Atletiek in de eredivisie deelgenomen, maar de laatste jaren was het team niet sterk genoeg om zich te handhaven en zakten ze af naar de 2e divisie. Vorig jaar promoveerde het team naar de 1e divisie. Gisteren in de derde en laatste wedstrijd lieten ze zien dat ze thuishoren in de Eredivisie. Met ruime voorsprong wonnen ze en promoveerden daarmee rechtstreeks naar de Eredivisie.

Lees meer...
 

zat

14

mei

Eva Reinders haalt EK junioren limiet met kogelslingeren
Wedstrijdverslagen

Eva Reinders heeft vandaag tijdens de Ter Specke Bokaal te Lisse een topprestatie geleverd. Ze slingerde in de wedstrijd dat onderdeel is van het Nationaal Baancircuit de kogel naar een afstand van 58,32 meter. Daarmee heeft de A-juniore ruim verder geworpen dan de limiet om zich te kwalificeren voor het EK Junioren, dat in juli plaatsvindt in Tallinn (Estland). De limiet is 55,50m.

Lees meer...
 

maa

23

mei

Springteam maakt progressie
Nieuws

Het gaat goed met het talententeam ver- en hinkstapspringen van Groningen Atletiek. Na een aardige winter hebben vrijwel alle atleten al een of meerdere persoonlijke records behaald.

Laatst aangepast op dinsdag, 24 mei 2011 08:40
Lees meer...
 

maa

09

mei

Prima prestatie Tessa den Heijer in Spanje
Wedstrijdverslagen

Tessa den Heijer heeft op 1 mei een wedstrijd gelopen in Granja de Rocamora (Spanje) over 11.180 m. Haar tijd was 44.02 minuten en zij was hiermee de 2e vrouw. Uitslagen zijn te vinden op www.grupobrotons.com onder ‘resultados’ Carrera Popular Granja de Rocamora.

Laatst aangepast op woensdag, 11 mei 2011 06:46
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 13