don

29

dec

Uitnodiging Clinic 'Voeding en Sport'
Mededelingen

 

Om zo goed mogelijk te presteren tijdens wedstrijden is het heel belangrijk dat je regelmatig en goed traint en dat je voldoende uitgerust en goed voorbereid bent. Maar daarnaast is ook voeding een belangrijk aspect. 

Welke voeding kun je het beste eten in de aanloop naar een wedstrijd?

Welke voeding bevordert je herstel na een wedstrijd?

Wat is de zin en onzin van voedingssupplementen?

Sportdiëtiste Linda Swart van AVS (Advies bureau Voeding en Sport) zal jullie daar graag het een en ander over vertellen.

Lees meer...
 

woe

07

dec

Nieuwe hoogspringtrainers
Nieuws

Het is gelukt: we hebben 2 enthousiaste hoogspringtrainers gevonden die volgende week van start gaan met een talentgroep. Helemaal super!

Ferdinand Rikkers en Hans Koops, beide zelf verdienstelijke hoogspringers, pakken het samen op en hebben er zin in.

Laatst aangepast op zondag, 18 december 2011 18:49
 

vri

18

nov

Nieuwe instroom talentgroep
Nieuws

De talentgroep draait nu een jaar. Veel atleten hebben een enorme progressie gemaakt in het afgelopen jaar. Daar doen ze het voor natuurlijk. Ook uit de evaluatie die we gehouden hebben onder de ouders en talenten blijkt dat men over het algemeen heel tevreden is over het eerste jaar. Op naar het tweede jaar!

Laatst aangepast op maandag, 21 november 2011 10:58
Lees meer...
 

woe

30

nov

De evaluatie na één jaar Top Atletiek Groningen
Nieuws

Het is alweer een poosje geleden dat TopAtletiek Groningen via de clubkrant iets van zich heeft laten horen. Maar…. we hebben wel van ons laten horen door veel goede prestaties neer te zetten in het afgelopen seizoen. Zowel individueel als in teamverband (denk maar aan onze Nederlandse kampioenen bij de meisjes A) zijn mooie prestaties geleverd en zijn veel persoonlijke records sterk verbeterd.

Laatst aangepast op woensdag, 30 november 2011 17:27
Lees meer...
 

maa

07

nov

Terugkijken en vooruitkijken met de Mila's
Nieuws

De getalenteerde jeugdige hardlopers van de midden-/langeafstand hebben een goed eerste jaar als Talentteam doorgemaakt. De opkomst bij de trainingen is hoog te noemen, de trainers zijn tevreden over de inzet tijdens de trainingen en er werd deelgenomen aan verscheidene wedstrijden. Dit alles heeft dan ook de nodige resultaten opgeleverd! 

Laatst aangepast op maandag, 07 november 2011 13:35
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 13