Limiet WJK voor Eva Reinders
Wedstrijdverslagen
zondag, 18 maart 2012 19:44

clinic voeding en sportDit weekend maakte Eva Reinders deel uit van het Nederlands werpersteam dat deelnam aan de European Cup Winter Throwing in Bar (Montenegro). Eva kwam voor Nederland uit op het onderdeel kogelslingeren.

Laatst aangepast op dinsdag, 20 maart 2012 08:26
Lees meer...
 
Topweekend voor talententeam op NK Indoor Junioren
Wedstrijdverslagen
zondag, 12 februari 2012 21:50

altEen flink aantal medailles zijn bemachtigd en vele PR’s zijn gesneuveld. Het NK Indoor voor junioren 2012 was een topweekend voor onze talenten. Allemaal van harte gefeliciteerd, ook voor de trainers.

Laatst aangepast op zaterdag, 25 februari 2012 10:12
Lees meer...
 

zon

29

jan

Interessante Clinic Voeding en Sport
Nieuws

clinic voeding en sportOp zaterdag 28 januari 2012 was de zaal in het Willem Alexander Sportcentrum goed gevuld. Vele atleten , ouders en trainers waren aanwezig bij de clinic over voeding en sport. Na een introductie van Nico Wennekes en een korte kennismaking met Topsport Steunpunt Noord was het de beurt aan Linda Swart.

Linda is sportdiëtiste verbonden aan het AVS (Advies bureau Voeding en Sport). Ze heeft in ruim een uur verteld waar je als (top)sporter op moet letten wat betreft je voeding. Een heel interessant verhaal dat goed werd gebracht. Naast de achtergrond over het energiverbruik bij een sporter werden ook praktische tips gegeven over hoe je de juiste hoeveelheden eten met goede voedingswaarden kunt binnenkrijgen.

 

Laatst aangepast op vrijdag, 03 februari 2012 13:49
Lees meer...
 

vri

10

feb

Europese wedstrijd op de kalender
Nieuws

stadion leiria portugalBijna alle meisjes van 16 t/m 19 jaar van Topatletiek Groningen gaan in september 2012 meedoen aan de Europacup voor clubteams. De Meisjes A van Gronigen Atletiek zijn in 2011 namelijk landskampioen geworden en mogen daarom namens Nederland uitkomen in deze internationale wedstrijd.

Nu bekend is geworden dat het evenement gaat plaatsvinden in Leiria (Portugal) loopt de wedstrijdkoorts hoog op! En de motivatie om het komende seizoen goede prestaties neer te zetten is alleen nog maar toegenomen. Tal van acties zijn inmiddels gestart om dit avontuur te kunnen bekostigen.

 

Meer informatie over de ploeg en hun voorbereiding staat op  www.europacupga2012.nl

Laatst aangepast op vrijdag, 10 februari 2012 10:04
 

zon

01

jan

Mooie afsluiting van 2011
Wedstrijdverslagen

alt
In Soest werd traditioneel op oudjaarsdag de Sylvestercross gelopen in de Soesterduinen. Dit is tevens de tweede wedstrijd van het Nationale Crosscircuit van de atletiekunie. De eerste wedstrijd was een de Warandeloop / NK Cross een maand geleden.

Anders dan de afgelopen jaren was er geen sprake van sneeuw en ijs, maar werd er gelopen in miezerige regen. Dit maakte het parkoers echter zompig en zorgde voor modderplassen, dus extra zwaar om te lopen.

Laatst aangepast op dinsdag, 20 maart 2012 08:06
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 13